onsail.fi - Välimeren purjehtijoiden kotisatama

OnSail on purjehdusmatkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä. Sen taustalla on tämän maan kokeneimmat purjehdusmatkojen järjestäjät Hessu Kiiskinen ja Mari Jokinen. He ovat aikaisemmin vastanneet Aurinkomatkojen SunSail-purjehdusmatkoista.

OnSailin matkoille voi tulla jokainen veneilystä ja hienoista merellisistä iloista pitävä ihminen ikään, sukupuoleen ja veneilytaitoihin katsomatta.

OnSailin miehistö on kiertänyt Välimerta jo kymmeniä vuosia. Joskus on pistäydytty hieman kauempanakin. Sadat satamat ja marinat ovat tulleet tutuiksi, tuhansisssa lahdenpuokamissa on tullut ankkuroitua ja miljoonat ovat ne mahtavat muistot ja elämykset. Tämä kokemus ja tietous on kaikkien OnSailin asiakkaiden käytettävissä heidän reissuillaan.

OnSaililla on kiinteät ja hyvät suhteet matkajärjestäjiin, venevuokraamoihin, purjehduksenopettajiin ja alan järjestöihin. Järjestämme mm. Suomen Purjehdus ja Veneily Ry:n matkapurjehdukset keväällä ja syksyllä.

Yhteistyövenevuokraamot on valittu huolella. Veneiden kunto, laatu ja vuokraamon sitoutuminen on tärkeä osa loman onnistumista. Tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat E.G.G Yachting Turkissa, Kiriacoulis ja Fyly Yachting Kreikassa sekä Sailing Europe Charter ja Ultra Sailing Kroatiassa. Dream Yacht Charterin veneitä myymme ympäri maailman.
 

 

Lentoyhteydet lähtösataman lähimmälle lentokentälle hoituu turvallisten ja luotettujen lentoyhtiöiden avulla. Finnair Ja Norwegian on suurimmat yhteistyökumppanimme. Myös kaikkien muiden reittilentoyhtiöden kohteet on varattavissa kauttamme.  Reittilentojen myötä myös lyhyemmät ns. viikonloppupurjehdukset ovat mahdollisia.

 

OnSail-matkoilla vastuullisena matkanjärjestäjäna on TravelOn Matkat Oy. Noudatamme Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiä ja 1.7.2018 voimaan tulleita Yleisiä matkapakettiehtoja. Tutustu myös OnSailin erityisehtoihin matkaa varatessasi.

 

 
”Purjehtimalla pääset paikkoihin, joita tavallisilla lomamatkoilla voi vain uneksia. Matkaan voi lähteä jokainen omalla porukalla ja veneellä,
gastina matkapurjehduksille, purjehduskurssille tai goulet-huvipurrella risteilemään.
Tervetuloa - kaikki järjestyy.” 

 Hessu Kiiskinen ja Mari Jokinen - OnSail Crew