Valmismatka vai omatoiminen matka

Voit varata kauttamme pelkän veneen tai paketoimme sinulle mielellämme myös matkan lentoineen ja muine lisäpalveluineen. Hakukoneesta löydät pelkän veneen hinnan ja muut lisäpalvelut paketoimme sinulle tarjouspyyntösi mukaisesti.

Valmismatka vai omatoiminen matka?

Valmismatka on matka jossa OnSail paketoi asiakkaalle matkaan kuuluvat palvelut kuten lento, lentokenttäkuljetus ja vene. Tällöin OnSail vastaa koko matkapaketista.

Omatoiminen matka on pelkän veneen varaus jolloin asiakas hoitaa matkan muut järjestelyt itse. Tällöin asiakas vastaa itse matkan muista järjestelyistä. 

Kauttamme on luotettavaa varata joko valmismatka tai omatoiminen purjehdus. Venehakuun on otettu mukaan ne vuokraamot joiden kanssa olemme tehneet paljon yhteistyötä. Voit luottaa siihen että sinua odottaa satamassa vene ja vuokraamo, joka on OnSailille tuttu ja hyväksi koettu.

Valmismatkalla olet turvassa!

Valmismatkalla matkustajalla on valmismatkaehtojen mukainen suoja ostohetkestä matkan päättymiseen asti, muun muassa peruutusoikeus ja apu ongelmatilanteissa. Matkanjärjestäjä on vastuussa matkaan kuuluvista palveluista kuten kuljetuksista ja majoituksesta. Myös kaikki maksusi ovat turvassa sillä olemme asettaneet Kuluttajaviranomaisen vaatiman vakuuden rahojesi turvaksi.

Omatoimimatkalla Lentoihin ja muihin järjestelyihin kuuluvat palvelut ovat asiakkaan omalla vastuulla. Esimerkkinä jos lennot myöhästyvät, peruuntuvat tai muutoin matkan muuhun järjestelyosuuteen tulee muutoksia vastaa asiakas näistä aiheutuneista kuluista ja uudelleen järjestelyistä itse. Omatoimisissa lento- yms varauksissa suosittelemme käyttämään luottokorttia maksuvälineenä.

OnSailin tarjoamat lennot ovat yleensä ehdoiltaan joustavampia kuin suoraan lentoyhtiöstä varatut halvimmat lennot. Lentopaikkoja on usein mahdollista peruuttaa ja muuttaa ilman lisäkustannuksia. Lentoyhtiöiden tarjoamissa edullisimmissa hintaluokissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeuksia. Saat lentoja koskevat tarkemmat ehdot aina tarjouksemme yhteydessä. 

Ennen matkaa on tärkeää tutustua matkaehtoihimme: Yleiset Valmismatkaehdot ja OnSail Erityisehdot