Purjevene omalla porukalla!

Kokoa veneellinen purjehdusporukkaa, valitse mieleisesi lähtösatama ja varaa sopivankokoinen vene. Vaihtoehtoja on 32-jalkaisista kaksikajuuttaisista uusimpiin 60-jalkaisiin veneisiin, joissa on 5-6 kahden hengen hyttiä suihkulla ja wc:llä. Suurimmat veneet on usein myös varustettu ilmastoinnilla.

Nyt voit hakea mieleistä venettä on-line venhaustamme. Etusivullamme on hakukone jota käyttämällä löydät lähes kaikkien käyttämiemme vuokraamoiden vapaat veneet. Hakukoneesta löydät myös parhaimman mahdollisen hinnan veneelle. Vuokraamoiden antamat ennakkoedut ja muut alennukset näkyvät selkeästi venelistauksissa. 

Voit tutustua venehaun toimintaan ohjeissamme

Voit varata kauttamme pelkän veneen tai paketoimme sinulle mielellämme myös matkan lentoineen ja muine lisäpalveluineen.

Valmismatka vai omatoiminen matka

Valmismatka on matka jossa OnSail paketoi asiakkaalle matkaan kuuluvat palvelut kuten lento, lentokenttäkuljetus ja vene. Tällöin OnSail vastaa koko matkapaketista.

Omatoiminen matka on pelkän veneen varaus jolloin asiakas hoitaa matkan muut järjestelyt itse. Tällöin asiakas vastaa itse matkan muista järjestelyistä. 

Kauttamme on luotettavaa varata joko valmismatka tai omatoiminen purjehdus. Venehakuun on otettu mukaan ne vuokraamot joiden kanssa olemme tehneet paljon yhteistyötä. Voit luottaa siihen että sinua odottaa satamassa vene ja vuokraamo joka on OnSailille tuttu ja hyväksi koettu.

Lisätietoa Valmismatkasta ja Omatoimisesta matkasta täältä

Kipparilta (ja osassa kohteita myös varakipparilta) vaaditaan todistus purjehdustaidoista.

OnSailin suosituimmat lähtösatamat:

  • Istrian niemimaa Adrianmerellä on ehkä tunnetuin osa koko Kroatiaa, vaikka eteläisessä Dalmatiassa, Splitin ja Dubrovnikin alueelta löytyy monelle suomalaiselle purjehtijalle tutummat kohteet. Istriassa kohtaat uskomattoman erilaisia ​​maisemia. Vehreällä rannikolla ja saaristossa, pienten kylien välissä löytyy lukemattomia rauhallisia luonnonlahtia ja poukamia, joita usein reunustaa sitruunapuut, viini- ja oliivipuuviljelmät. 

  • Huikean kaunis purjehduskohde, turkoosina kimaltava vesi ja taustalla kohoavat jylhät vuorenrinteet.

  • Lefkasin saarella oleva samanniminen pääkaupunki on Joonianmeren suosituin lähtösatama.

  • Purjehdus suojaisella Saronikin lahdella sopii niin aloittelijoille kuin leppoisasta purjehduksista pitäville kokeneille purjehtijoille.

  • Kos on Kreikan saaria rakastavalle loistava lähtösatama. Purjehduslomalla ehtii nähdä ja kokea todella paljon.

  • Kroatian saaristo on huikea yhdistelmä luonnonkauneutta, pikkukyliä ja venetsialaisvaikutteisia kaupunkeja.

  • Dubrovnik lähtösatamana tarjoaa purjehtijoille mahdollisuuden tutustua yhteen maailman kauneimpaan kaupunkiin.

  • Dodekanesia on Egeanmeren itälaidan äärimmäinen saariryhmä. Rodos on sen saarista suurin ja lomakohteena tunnetuin.

  • Turkin lähtösatamista suosituin on Göcek. Göcekin marinasta avautuu Välimeren hienoimpiin ja kiinnostavimpiin kuuluva purjehdusalue.

  • Uskomattoman kauniit Aeolian saaret sijaitsevat Sisiliasta pohjoiseen Tyrrhenanmerellä.