Syksyn matkapurjehdus Napolilahdella

Matkan ajankohta 25.9.-2.10.2021

Napolinlahdelta löydät aitoa italialaista tunnelmaa: gelatoa, loistavaa viiniä, erinomaista ruokaa ja tietenkin napolilaista pizzaa. Syksyllä 2021 OnSailin matkapurjehdus suuntaa Italian vesille. Napolinlahti on leveimmillään noin 15 mailia. Lyhyiden päiväpurjehduksien päästä löytyy kymmeniä viehättäviä marinoita, joiden kahviloissa, bistroissa ja ravintoloissa voi viihtyä ystävien kanssa purjehduspäivien päätteeksi.

Muutamien kilometrien päästä löytyy useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten laavaan hautautunut Pompei ja kauas Napolinlahdelle siintävä toimiva tulivuori, lähes 1300 metriä korkea Vesivius. Napolinlahdelta löytyy myös kuvan kauniit Ischian ja Caprin saaret, jotka tarjoavat matkailijalle elämyksiä luonnossa patikointireittien muodossa, sekä kulttuurin nälkäisille raunioita, museoita ja luolia tutkittavaksi. Jos säät sallivat ja meno maistuu, kerkeää viikon aikana hyvin tutustua myös lahden eteläpuolella olevaan, ainutlaatuiseen Amalfin rannikkoon. 

Lennämme Roomaan Finnairin suorilla reittilennoilla, mistä jatkamme omalla bussilla marinaan. Matka Roomasta satamaan kestää noin 3 tuntia. Lauantaina majoitumme veneesiin ja varustamme veneet ruoka- ja juomatarvikkeilla. Illallista nautimme jossain Pozzuolin rannan viihtyisistä ravintoloista. Seuraavana aamuna aamiaisen jälkeen suuntaamme merelle. Lopullinen viikko-ohjelma määräytyy luonnollisesti sääolosuhteiden mukaan. Lähtökohtana on kuitenkin, että ollaan lomalla ja kaikilla täytyy olla kivaa!

Purjehduskurssi

Tällä matkalla sinun on mahdollista majoittua kurssiveneeseen. Purjehduskurssilla opit lajin tärkeät perusasiat asiantuntevien suomalaisten purjehduksenopettajien opastamana. Kurssin suoritettuasi pystyt toimimaan matkapurjehduksilla miehistön jäsenenä ja saat taidoistasi todistuksen. Ohjelma on sen verran väljä, että viikon aikana ehtii myös lomailla, nauttia auringosta ja pulahtaa lämpimään Välimereen. Mukaan voi lähteä, vaikkei aikaisempaa kokemusta purjehtimisesta olisikaan. 

Purjehduskurssi sopii myös jo lajiin aikaisemmin tutustuneille, sillä opintosuunnitelma tehdään yksilöllisesti ja saat opetusta juuri omalla tasollasi. Mikäli sinulla on kokemusta ja osaamista riittävästi, veneen kouluttaja voi kirjoittaa todistuksen Kansainvälisen huviveneenkuljettajankirjan saamiseksi. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta kerrothan meille siitä ennakkoon.

VENEET JA HINNAT:

Omana venekuntana alk. 890 €/hlö/1 vk 

 

Gastina 1150 €/hlö/1 vk
gastipörssin kautta (mies- tai naispaikka 2 hengen hytissä) 

Kurssipaikalla 1250 €/hlö/1 vk
gastipörssin kautta (mies- tai naispaikka 2 hengen hytissä) 

Lisätietoa veneistä
Linkeistä pääset katsomaan lisätietoja veneistä. Huom! kuvat ovat vuokraamon malliveneistä ja pieniä eroavaisuuksia voi esiintyä. 

Oceanis 48 (2018) 5 hyttiä ja 3 wc/suihkua

SunLoft 47 monocat (2020) 6 hyttiä ja 4 wc/suihkua

Dufour 460 GL (2019) 5 cab 3 wc/suihkua

Dufour 460 GL (2018) 4 hyttiä ja 3 wc/suihkua

Dufour 412 GL (2020) 3 hyttiä ja 2 wc/suhkua VARATTU

Voimme myös katsoa erikseen sinun toiveisiisi sopivan veneen, kun olet meihin yhteydessä.

Hinnat sisältävät
• suorat Finnairin lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
• edestakaiset kuljetukset kohteessa lentokentän ja marinan välillä
• veneen varusteineen
• majoituksen veneessä
• veneen paperityöt
• vuodevaatteet ja pyyhkeet (myös kylpypyyhkeet)
• kaasun ja makean veden (tankit täytettynä)
• pakollisen loppusiivouksen
• veneen lisävakuutuksen (damage waiver), joka pienentää omavastuun 250 €-600 €
• matkaohjelman
• kurssi- ja gastiveneessä kipparin
• kurssiveneessä opetuksen ja materiaalit

Hinnat eivät sisällä
• satamamaksuja
• dieseliä
• ruokia ja juomia
 

Lentoaikataulut:
25.9. Helsinki 07:35 Rooma 10:00
2.10. Rooma 19:45 Helsinki 00:05 (3.10.)
 

Varaukset ja tiedustelut
omat venekunnat
info@onsail.fi
0300 870 520

Gasti- ja kurssipaikat voi varata myös verkkokaupastamme:

Koronatilanteen vuoksi noudatamme joustavampia peruutusehtoja. Matkalle on kuluton perutusoikeus 31.5. asti. Tämän jälkeen kulut katsotaan todellisten peruutuksesta aiheutuvien kulujen mukaan. Mikäli matkaa ei voida toteuttaa koronatilanteen vuoksi, niin kaikki maksut palautetaan täysimääräisinä riippumatta peruutuksen ajankohdasta.