Vietä juhannus Välimeren auringossa

Matkan ajankohta 26.6.-3.7.2021

OnSailin flotillapurjehdus suuntautuu kesällä 2021 Kroatian rannikolle, joka on yksi maailman suosituimmista purjehduskohteista. Yhteensä yli tuhat kilomeriä Dalmatian mannerta ja saaristoa tarjoavat veneilijöille lukemattomia luonnonlahtia, pieniä kyliä, venetsialaisvaikutteisia kaupunkeja ja kymmeniä täyden palvelun ACI-marinoita. Viikko-ohjelman yksityiskohdat on pyritty laatimaan niin valmiiksi, että sinun ja venekuntasi ei tarvitse kuin nauttia kristallinkirkkaasta vedestä, upeista pikku kylistä, purjehtia ja olla lomalla!

Split on suurin Dalmatian rannikon kaupungeista ja yksi vanhimmista. Splitin kiehtovin alue on vanhakaupunki, jonka upein nähtävyys on Rooman keisari Diocletianuksen palatsi. Palmujen reunustamat rantabulevardit kahviloineen ovat myös tutustumisen arvoisia paikkoja. Tällä matkalla otamme veneet Seget Donjin-marinasta, joka sijaitsee lyhyen automatkan päässä Splitin lentokentältä ja 10 minuutin matkan päässä Trogirin vanhasta kaupungista.

 

Tämän viikon aikana purjehditaan Splitistä kaakkoon, missä saaristo tarjoaa useita idyllisiä kohteita, kuten Vrboskan kylän viinikellarit, Hvarin saaren pääkaupungin Hvarin venetsianaikaiset rakennukset ja ajan sileäksi hiomat mukulakiviset torit. Splitistä ehtii viikon aikana vierailla myös etelämpänä vaikka Lastovon saarella ja Korculan länsiosassa Vela Lukan kaupungissa. Etappien välillä pidämme puhtailla luonnonlahdilla paljon uintitaukoja ja vietämme iltoja tunnelmallisissa pikkukylissä. 

Lopullinen viikko-ohjelma määräytyy luonnollisesti sääolosuhteiden mukaan, ja etappien järjestys saattaa poiketa suunnitellusta. Lähtökohtana on kuitenkin, että ollaan lomalla ja kaikilla täytyy olla kivaa!

 


 

Tällä matkalla sinun on mahdollista majoittua kurssiveneeseen. Purjehduskurssilla opit lajin tärkeät perusasiat asiantuntevien suomalaisten purjehduksenopettajien opastamana. Kurssin suoritettuasi pystyt toimimaan matkapurjehduksilla miehistön jäsenenä ja saat taidoistasi todistuksen. Ohjelma on sen verran väljä, että viikon aikana ehtii myös lomailla, nauttia auringosta ja pulahtaa lämpimään Välimereen. Mukaan voi lähteä, vaikkei aikaisempaa kokemusta purjehtimisesta olisikaan.

Purjehduskurssi sopii myös jo lajiin aikaisemmin tutustuneille, sillä opintosuunnitelma tehdään yksilöllisesti ja saat opetusta juuri omalla tasollasi. Mikäli sinulla on kokemusta ja osaamista riittävästi, veneen kouluttaja voi kirjoittaa todistuksen Kansainvälisen huviveneenkuljettajankirjan saamiseksi. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta kerrothan meille siitä ennakkoon.

VENEET JA HINNAT:

Omana venekuntana alk. 980 €/hlö/1 vk 

Gastina 1245 €/hlö/1 vk
gastipörssin kautta (mies- tai naispaikka 2 hengen hytissä) 

Kurssipaikalla 1345 €/hlö/1 vk
gastipörssin kautta (mies- tai naispaikka 2 hengen hytissä) 

Lisätietoa veneistä
Linkeistä pääset katsomaan lisätietoja veneistä. Huom! kuvat ovat vuokraamon malliveneistä ja pieniä eroavaisuuksia voi esiintyä. 

Dufour 412 GL (2021) 3 hyttiä ja 2 wc/suihku

Dufour 460 GL (2018) 4 hyttiä ja 4 wc/suihkua

Sun Odyssey 479 (2018) 4 hyttiä ja 4 wc/suihkua

Oceanis 48 (2018) 5 hyttiä ja 3 wc/suihkua

Voimme myös katsoa erikseen sinun toiveisiisi sopivan veneen, kun olet meihin yhteydessä.
 

Hinnat sisältävät
• suorat Finnairin lennot Helsinki-Split-Helsinki
• edestakaiset kuljetukset kohteessa lentokentän ja marinan välillä
• veneen varusteineen
• majoituksen veneessä
• veneen paperityöt
• vuodevaatteet ja pyyhkeet (myös kylpypyyhkeet)
• kaasun ja makean veden (tankit täytettynä)
• pakollisen loppusiivouksen
• veneen lisävakuutuksen (damage waiver), joka pienentää omavastuun 250 €-600 €
• matkaohjelman
• kurssi- ja gastiveneessä kipparin
• kurssiveneessä opetuksen ja materiaalit

Hinnat eivät sisällä
• kroatian turistiveroa (n. 7 €/hlö/vk)
• satamamaksuja
• dieseliä
• ruokia ja juomia
 

Lentoaikataulut:
26.6. Helsinki 09:10 Split 11:10
3.7. Split 11:50 Helsinki 15:40
 

Varaukset ja tiedustelut
omat venekunnat
info@onsail.fi
0300 870 520

Gasti- ja kurssipaikat voi varata myös verkkokaupastamme:

 

Koronatilanteen vuoksi noudatamme joustavampia peruutusehtoja. Matkalle on kuluton perutusoikeus 26.3. asti. Tämän jälkeen kulut katsotaan todellisten peruutuksesta aiheutuvien kulujen mukaan. Mikäli matkaa ei voida toteuttaa koronatilanteen vuoksi, niin kaikki maksut palautetaan täysimääräisinä riippumatta peruutuksen ajankohdasta.