Jorma Myllymäki

Kiinnostukseni merenkulkuun, erityisesti purjehdukseen on saanut alkunsa jo nuoruudessa meripartiolaisten toiminnassa kotivesillä Porissa, Pohjanlahden rannikolla. Silloiset koulutuspurjehdukset ulottuivat Itämeren laidoille ja joskus jopa Pohjanmerelle.

Olen toiminut Sun Sail -matkapurjehdusten ja purjehduskurssien kipparina ja kouluttajana Välimerellä vuodesta 2005 alkaen.

Olen myös Suomen Purjehtijaliiton auktorisoima purjehduskouluttaja. Näissä yhteyksissä olen ollut kouluttamassa uusia purjehduksenopettajia Purjehduksenopettajat ry:n kursseilla, sekä toiminut Suomen vanhimman purjehdusseuran, Segelföreningen i Björneborg`n purjehduskoulun pääkouluttajana.

Motiivinani tähän toimintaan on siirtää kokemusta ja taitoja eteenpäin, lisätä omalta osaltani purjehdusharrastusta ja veneilyturvallisuutta. On myös innostavaa ja mielenkiintoista tutustua uusiin purjehtijoihin hienoilla purjehdusvesillä.

Lomapurjehduksilla tärkeintä on auringosta, tuulesta ja merestä nauttiminen unohtamatta oppimisen iloa ja seikkailua. Seikkailu on mukana oloa, kokemista, itse tekemistä ja onnistumista.