Matkan varaaminen


Puhelinmyyntimme neuvoo ja palvelee

OnSail matkat voit varata puhelimitse numerosta 020 742 8590 (8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min). Jos sinulla on lomaasi liittyviä kysymyksiä, et välttämättä osaa päättää sopivaa purjehduskohdetta tai joku muu asia vielä mietityttää,  anna meidän auttaa. Etsimme sinulle mieleisesi vaihtoehdon valikoimastamme. Tavoitat meidät puhelimitse arkisin kello 9.00 – 17.00. Voit myös lähettää kyselysi sähköpostilla osoitteeseen info@onsail.fi.
 

Valmismatka vai omatoiminen matka

Valmismatka on matka jossa OnSail paketoi asiakkaalle matkaan kuuluvat palvelut kuten lento, lentokenttäkuljetus ja vene. Tällöin OnSail vastaa koko matkapaketista.
Omatoiminen matka on pelkän veneen varaus jolloin asiakas hoitaa matkan muut järjestelyt itse. Tällöin asiakas vastaa itse matkan muista järjestelyistä. 
 

Hakukone

Voit hakea sopivaa venettä hakukoneestamme joka näyttää online tilassa vapaat saatavilla olevat veneet. Tämä helpottaa sinua valitsemaan juuri sellaisen veneen kuin haluat. Voit jättää haustasi meille varauskyselyn jonka saatuamme vahvsitamme sinulle varauksen. Ohjeet miten hakukonetta käytetään löytyy täältä
 

Maksaminen

Valmismatkaa varattaessa suoritetaan varausmaksu 300 €/henkilö.
 Ennakkomaksu erääntyy viikko veneen varauksesta. Loppumaksu tulee suorittaa 45 vrk ennen lähtöpäivää.
Omatoimimatkaa varattaessa suoritetaan varausmaksu 50% veneen hinnasta.  Loppumaksu tulee suorittaa 45 vrk ennen lähtöpäivää. Sekä ennakko- että loppumaksu suoritetaan matkavarauksessa olevien tietojen mukaisesti.

Maksutavat

Ennakko- ja loppumaksujen pankkisiirrot lähetetään sinulle sähköpostitse. Voit maksaa maksut verkkopankkisi kautta. Ennakko- ja loppumaksun voit suorittaa myös luottokortillasi ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme 020 742 8590 (8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min). Luottokunnan luottokorteilla maksettaessa lisäämme Luottokunnan perimän provision (1,125 %) per maksutapahtuma. Luottokorteista hyväksymme Visan ja Mastercardin.

Nettikauppa

Nettikauppamme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden! Osa matkoistamme on varattavissa netistä ja näin varaat purjehduslomasi hetkessä. Nettisivuillamme maksat varausmaksun joko verkkopankkisi kautta tai luottokortilla.

Nettisivuiltamme voi varata purjehduskurssit ja matkapurjehdusten gastipaikat. Sivuiltamme löytyy "varaa matka" -palkki joka vie sinut varaussivulle.

Järjestelmä ohjaa varauksen tekemistä ja etenemistä.  Jatka painikkeella pääset eteenpäin varauksessa. Varausta tehtäessä pakollisia tietoja ovat nimi, sukupuoli, osoite, sähköposti, syntymäaika ja puhelinnumero. Hyväksymällä matkaehdot pääset maksamaan matkasi ennakkomaksun. Kun varaat nettikaupasta, maksat ennakkomaksun varauksen yhteydessä.
 

Maksutavat

Mikäli varaat matkasi netistä, voit maksaa ennakkomaksun seuraavien pankkien tileiltä: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.  Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Mikäli haluat maksaa nettivarauksesi ennakkomaksun Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, OnGolf toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa  Paytrail Oyj ja toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.  Paytrail Oyj on myös maksun saaja.  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Puhelin: 0207 181830.

Käteismaksuja emme vastaanota turvallisuussyistä.

Tarjouspyyntö ryhmille

Mikäli suunnittelet matkaa isommalle ryhmälle, eivätkä valmiit regatta- ja flotillapurjehduksemme ole sopiva vaihtoehto, teemme sinulle mielellämme tarjouksen. On kyseessä sitten pursiseura, tuttavaporukka tai asiakkaille suunnattu edustusmatka, on OnSail oikea kumppani hoitamaan matkaan liittyvät järjestelyt. Räätälöimme ryhmällesi mieleisen purjehdusmatkan!

Matkalippu ja matkavahvistus

Mikäli lennät lomakohteeseen lomalennolla, et tarvitse lentolippua. Reittilennolle lähetämme sinulle lentolipun sähköpostilla viimeistään 1 viikko ennen lähtöä. Matkavahvistuksesta näet, onko lentosi loma- vai reittilento. Matkavahvistuksessa on paljon tärkeää tietoa matkaasi liittyen. Vahvistus kannattaa tulostaa mukaan matkalle. Näet vahvistuksesta lennonnumerot, aikataulut ja matkasi hintaan sisältyvät palvelut.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. 
Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Peruutusehdot

OnSailin järjestämien matkojen erityisluonteen vuoksi sovellamme peruutuksiin erityisehtoja. Toimistokulumme ovat 300 euroa/henkilö.
Tutustuthan tarkkoihin ehtoihimme erityisehdot sivuilta.

Lähtöselvitys Finnairin lennolle

Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään nykyisin internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lentokentällä ei ole enää lähtöselvitystiskejä.
Lomalennolle et tarvitse lentolippua. Matkavahvistus on kuitenkin hyvä olla matkalla mukana.
Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa.

Tee lähtöselvitys: Finnairin sivuilla

Lähtöselvitystä varten tarvitset lentoyhtiötunnisteen joka lähetetään sinulle sähköpostitse noin 2 viikkoa ennen lähtöä. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa.

Matkatavarat Finnairin lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku.
Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg, ja sen ulkomittojen summa (korkeus + pituus + leveys) saa olla enintään 158 cm. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg.
Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkatavarat jätetään Baggage drop -pisteeseen lentokentällä. 

Laukut voi viedä Finnairin seuraavan päivän lennoille Helsinki-Vantaalle myös edellisenä iltana klo 17–21.30. Tällöin yksi matkalle lähtevistä perheenjäsenistä voi luovuttaa koko seurueen matkatavarat, mikäli hänellä on mukanaan kaikkien seurueessa matkustavien lentoliput ja matkustusasiakirjat.
Lähtöselvitys tulee kuitenkin tehdä ennakkoon joko internetissä tai automaatilla. 

Lisäpalvelut Finnairin lomalennoilla

Kun matkustat Finnairin lomalennolla, voit ostaa lisämaksusta lennolle juhla-aterian tai istuinpaikan. Varaukset tehdään Finnairin puhelinpalvelusta Puh. +358 600 91 011(2,96 €/vastattu puhelu + pvm)
Avoinna ma–pe klo 8–18, la–su klo 8–12.  Tätä kautta on myös mahdollista suorittaa etukäteen maksu ylimääräisestä matkatavarasta. Purjehduskohteistamme Finnairin lomalento on OnSail kohteistamme Lefkas (Preveza).

Lisäpalvelut ovat varattavissa aikaisintaan 30 vrk ennen kunkin lennon lähtöaikaa ja viimeistään:
·       istuinpaikat 72 h ennen lennon lähtöaikaa
·       ateriat 48 h ennen lennon lähtöaikaa
·       matkatavarat lähtöön saakka

Reittilentojen lisäpalvelut

Lentoyhtiö Finnair tarjoaa erilaisia lisäpalveluita reittilennolle.
Varaukset voi tehdä puhelimitse Customer Care Center: Puh. +358 600 140 140 (€3.15 vastattu puhelu + paikallisverkkomaksu)
 
Lennolle on mahdollista ostaa seuraavat lisäpalvelut ja ne tulee varata Finnairista viimeistään:
 
·       istuinpaikat 72 h ennen lennon lähtöaikaa
·       lämmin ateria 48 h ennen lennon lähtöaikaa
·       matkatavarat lähtöön saakka
 
HUOM! Reittiennoilla ei enää tarjoilla ateriaa vaan voit halutessasi varata maksullisen lämpimän aterian tai ostaa mieleisen snack-aterian koneessa. Purjehduskohteistamme Finnairin reittilennolla lennetään Kos, Rodos ja Antalyan lennot.
 
Lisätietoa tilattavista lentoaterioista täältä

Koneessa tilattavaista snack aterioista löydät lisätietoa täältä

Lähtöselvitys Norwegianin lennolle

Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Saat ennen lähtöä sähköpostiisi matkadokumentin, joka on hyvä tulostaa mukaan matkalle. Lähtöselvitystä varten tarvitset lentoyhtiötunnisteen joka löytyy matkadokumentista kohdasta: Reisereferanse.
Norwegianin lentojen lähtöselvitys tehdään Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalissa 2.

Matkatavarat Norwegianin lennoilla

Lennoilla matkustajalla saa olla maksutta kaksi ruumassa kuljetettavaa matkalaukkua.
Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka enimmäispaino on 10 kg.
Automaatilla tehdyn lähtöselvityksen jälkeen matkatavarat jätetään Baggage drop -pisteeseen lentokentällä.

Lisätietoa matkatavaroista Norwegianin sivuilta