Matkan varaaminen


Puhelinmyyntimme neuvoo ja palvelee

OnSail matkat voit varata puhelimitse numerosta 0300 870 520  (8,21 snt/puhelu + 25,65 snt/min). Jos sinulla on lomaasi liittyviä kysymyksiä, et välttämättä osaa päättää sopivaa purjehduskohdetta tai joku muu asia vielä mietityttää,  anna meidän auttaa. Etsimme sinulle mieleisesi vaihtoehdon valikoimastamme. Tavoitat meidät puhelimitse arkisin kello 9.00 – 17.00 (kesäisin 10-16). Voit myös lähettää kyselysi sähköpostilla osoitteeseen info@onsail.fi.

Valmismatka vai omatoiminen matka

Valmismatka on matka jossa OnSail paketoi asiakkaalle matkaan kuuluvat palvelut kuten lento, lentokenttäkuljetus ja vene. Tällöin OnSail vastaa koko matkapaketista.
Omatoiminen matka on pelkän veneen varaus jolloin asiakas hoitaa matkan muut järjestelyt itse. Tällöin asiakas vastaa itse lennoista, kuljetuksista ja muista lisäpalveluista.

Hakukone

Voit hakea sopivaa venettä hakukoneestamme joka näyttää online tilassa vapaat saatavilla olevat veneet. Tämä helpottaa sinua valitsemaan juuri sellaisen veneen kuin haluat. Voit jättää haustasi meille varauskyselyn jonka saatuamme vahvsitamme sinulle varauksen. Ohjeet miten hakukonetta käytetään löytyvät täältä

Maksaminen

Valmismatkaa varattaessa suoritetaan varausmaksu 300 €/henkilö.
 Ennakkomaksu erääntyy viikko veneen varauksesta. Loppumaksu tulee suorittaa 45 vrk ennen lähtöpäivää.
Omatoimimatkaa varattaessa suoritetaan varausmaksu 50% veneen hinnasta.  Loppumaksu tulee suorittaa 45 vrk ennen lähtöpäivää. Sekä ennakko- että loppumaksu suoritetaan matkavarauksessa olevien tietojen mukaisesti.

Nettikauppa

Nettikauppamme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden! Osa matkoistamme on varattavissa netistä ja näin varaat purjehduslomasi hetkessä. Nettisivuillamme maksat varausmaksun joko verkkopankkisi kautta tai luottokortilla.

Nettisivuiltamme voi varata purjehduskurssit ja matkapurjehdusten gastipaikat. Sivuiltamme löytyy "varaa matka" -palkki joka vie sinut varaussivulle.

Järjestelmä ohjaa varauksen tekemistä ja etenemistä.  Jatka painikkeella pääset eteenpäin varauksessa. Varausta tehtäessä pakollisia tietoja ovat nimi, sukupuoli, osoite, sähköposti, syntymäaika ja puhelinnumero. Hyväksymällä matkaehdot pääset maksamaan matkasi ennakkomaksun. Kun varaat nettikaupasta, maksat ennakkomaksun varauksen yhteydessä.

Maksutavat

Mikäli varaat matkasi netistä, voit maksaa ennakkomaksun seuraavien pankkien tileiltä: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.  Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Mikäli haluat maksaa nettivarauksesi ennakkomaksun Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, OnGolf toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa  Paytrail Oyj ja toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.  Paytrail Oyj on myös maksun saaja.  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Puhelin: 0207 181830.

Käteismaksuja emme vastaanota turvallisuussyistä.

Tarjouspyyntö ryhmille

Mikäli suunnittelet matkaa isommalle ryhmälle, eivätkä valmiit regatta- ja flotillapurjehduksemme ole sopiva vaihtoehto, teemme sinulle mielellämme tarjouksen. On kyseessä sitten pursiseura, tuttavaporukka tai asiakkaille suunnattu edustusmatka, on OnSail oikea kumppani hoitamaan matkaan liittyvät järjestelyt. Räätälöimme ryhmällesi mieleisen purjehdusmatkan!

Matkalippu ja matkavahvistus

Lähetämme lentoa varten tarvittavat tiedot lähtijöille noin viikko ennen lähtöä. Matkavahvistuksestasi löydät tarkat lentotiedot, kuten aikataulut ja lennonnumerot.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. 
Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Peruutusehdot

OnSailin järjestämien matkojen erityisluonteen vuoksi sovellamme peruutuksiin erityisehtoja. Toimistokulumme ovat 300 euroa/henkilö.
Tutustuthan tarkkoihin ehtoihimme erityisehdot sivuilta.