Koronapäivitys 6.4.

Tietoa perutuista kevään purjehdusmatkoista.

Koronavirus on sotkenut pahasti matkailualaa ja koko maailmaa. Tauti on iskenyt OnSailin kannalta hankalaan aikaan, kun moni suunniteltu kevätpurjehdus on jouduttu perumaan. Emme pelaa sinun tai muiden asiakkaidemme terveydellä, joten kaikki veneet, joiden lähtöpäivä on huhti-kesäkuussa, on jouduttu perumaan. Vaikka nyt ei ole aika matkustaa, voit jo haaveilla syksyn matkoista ja pallon aurinkoisemmasta puolesta. 

Voit käyttää kevään purjehdusmatkasta maksamasi rahan tulevaan OnSail-matkaan. Vuokraamot antavat joustavat muutosehdot ja voit siirtää venevarauksesi jopa 30.9.2021 asti. Mikäli sopivaa matkaa ei löydy, palautamme maksamasi rahat takaisin.

Rahasi ja purjehdusmatkasi maksut ovat täysin turvassa. Kilpailu- ja kuluttajavirastolle asetettu matkanjärjestäjän vakuus takaa maksujen palautuksen kaikissa tilanteissa. Voit itse tarkistaa asian tästä linkistä. https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Matkustaminen-ja-matkan-jarjestaminen/vakuusrekisteri/

Kontaktoimme sähköpostilla tai puhelimitse kaikki asiakkaamme, joilla on lähtöpäivä 30.6. mennessä. Mietimme yhdessä vaihtoehdot matkan siirtämisen tai peruutuksen suhteen.

Elämä jatkuu ja onneksi myös purjehdus, jota eivät virukset kaada!

Yhdessä me selviämme – kiitos kaikille purjehtijoille tuestanne!